O nama

Sarađujemo sa mnogim domaćim kompanijama kao i stranim uz pomoć kojih naručene proizvode dobijamo u roku od 1 ili 2 radna dana, što skraćuje vreme Vaše isporuke. Obično je to 1 do 3 radna dana.

Vreme isporuke za artikle kojih nema a moguće ih je poručiti

Kod pojedinih artikala koji nisu dostupni kod dobavljača u Srbiji u određenoj količini, boji itd.,  a ukoliko je moguće njihovo poručivanje, bićete obavešteni nakon kupovine o istom kao i predviđenom vremenu čekanja i slanja artikla (obično je vreme čekanja 7 do 15 dana u zavisnosti od artikla i uvoznika).

Ko smo mi

Poslujemo kao posrednici u kupovini proizvoda širokog spektra. Sifra delatnosti 4791-Trgovina na malo putem pošte ili preko interneta. DSD BESTSELLER TRADE COMPANY D.O.O. BEOGRAD-PALILULA, Vitezova Karađorđeve Zvezde 50, PIB:112130914 (u nastavku DSD BESTSELLER TRADE COMPANY).

Isporuka

Vašu porudžbinu nije potrebno da plaćate unapred već isključivo po prijemu, odnosno pouzećem uz dosta nisku cenu isporuke, koja je nas takođe odvaja od drugih.

Saobraznost

Što se tiče garancije proizvoda, ona zavisi od proizvoda do proizvoda, koju isključivo daju uvoznici/dobavljači a mi je samo prosleđujemo.

Garantni rok je naveden u opisu samog proizvoda, i zagarantovan zakonom o zastiti potrošača.  Za potrošnu robu,baterije, grejači, punjači garancija je 3 do 6 meseci, dok je za odredjene artikle potrebno da uredjaj ugradi ovlaščeni ili specijalizovani servis u suprotnom gubite pravo na garanciju.

Kupac (FIZIČKO LICE) u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Sl. Gl. 62/14), mogu da otkažu narudžbenicu pismenim putem u roku od 14 dana od dana potvrde narudžbenice…

Saobraznost se daje isključivo na ispravnost uređaja, a ne na njegovu funkcionalnost jer se podrazumeva da je Potrošač upoznat sa tehničkim karakteristikama proizvoda.